Zorgoutlet Hoogeveen

Adres :


Zorgoutlet Hoogeveen
Hoofdstraat 28B
7901 JD Hoogeveen

Openingstijden :

Maandag      : gesloten
Dinsdag        : 13:00 / 17:00
Woensdag   : 13:00 / 17:00
Donderdag  : 13:00 / 17:00
Vrijdag          : 13:00 / 17:00
Zaterdag      : 09:30 / 17:00
Zondag        :  gesloten

Ons team

Zorgoutlet Hoogeveen is ontstaan nadat in september 2016 de opa van Marc Jansen kwam te overlijden. Zijn opa had een sta-op stoel, die Marc via internet besloot te verkopen. De stoel werd al snel gekocht door een oudere mevrouw, die vroeg of Marc de stoel eventueel ook kon brengen. ‚Äėnatuurlijk, als ik mensen kan helpen doe ik dat graag reageerde Marc. 

Het resultaat: een zeer tevreden dame die huilde van blijdschap om haar nieuwe sta-op stoel. Haar reactie in combinatie met het feit dat hij eerder bij zijn opa had gezien welke invloed slechte mobiliteit op mensen heeft, deed Marc besluiten hier meer mee te gaan doen. Hij kwam in contact met meerdere zorgoutlets en bouwde een netwerk op. 

Door de maanden heen is het assortiment uitgebreid van wandelstokken tot scootmobielen, van electrische rolstoelen tot hoog/laag bedden etcetera. Marc: Ons doel is om het assortiment zodanig uit te breiden dat mensen langer thuis kunnen wonen en minder afhankelijk hoeven zijn van thuiszorg. Nieuwsgierig geworden naar een hulpmiddel met daarbij het juiste advies? 

Technische Controle

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer. 

Garantie

Omdat ik ervaren en betrouwbaar ben en me 100% focus op het beste resultaat heb ik al met vele fantastische klanten mogen werken.

Chemisch reinigen

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Ik besloot al jong voor mijn passie te gaan. En elke dag leer ik nog bij.